Followers

Monday, December 27, 2010

Oh, Anak Perempuan Rosyam Nor


Saper tak kenal Rosyam Nor kan, hero Malaya. tapi hidup peribadi beliau tetap tertutup rapi, walaupun dah lama berkecimpung dalam bidang lakonan ni. Setelah lama merahsiakan mengenai hal family beliau, dan aku budget pun anak2 dia pun kecik2 lagi. Sekali boom! Rosyam Nor bawak anak2 pompuan dia pi Anugerah Skrin tahun ni. Ada anak dara rupanya Rosyam Nor ni, cun pulak tu. Bila tengok gambar ni, aku cuba la google pasal family Rosyam Nor yg rahsia sangat ni, jadi terjumpa lah berberapa gambar lagi. Nak tengok gambar2 tu sila la baca post ni sampai habis









7 comments:

syira aka sepatu hijau said...

salam


pertama kali tu

bahagiakan kalau dapat keluar dengan masu macam tu

dia di tangan kiri
daku ditangan kanan :)

kidin said...

idaman setiap lelaki :D

Anonymous said...

idaman setiap lelaki gatal.

kidin said...

gatal itu separuh daripada lelaki, kalau tak gatal, maka tak normal lah lelaki tu

Anonymous said...

ee mesti banyak kurap. kan? macam gambar paling atas, lutut dia xpolish dulu ke, ee itam

Anonymous said...

eh hangsuang perempuan anon ni. lelaki berkurap adalah lelaki normal, taktau ke?

Anonymous said...

waw.maskulin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...