Followers

Monday, December 27, 2010

200 jugak Akhirnya


Terima kasih la kepada pelawat2 yg telah bertandang ke blog aku ni, akhirnya dapat jugak blog aku ni cecah 200 hit dalam masa seminggu. Aku masih baru lagi dalam dunia blogging ni, jadi kalau ada apa kesilapan aku tu korang tegur2 lah ya. Ok kepada follower blog ni hanya satu ajer aku nak cakap "I WILL FOLLOW U". Jadi sesama lah kita meng'follow' yer. jadi happy mengfollow :P

19 comments:

DaddyDian said...

waa... nuffnang bertambah la sayang kat nko dinn..

kidin said...

kosong ajer aku tengok duit masuknya

Anonymous said...

xfollow i pun. choosy

kidin said...

nak follow saper ni?

Anonymous said...

Anak perempuan rosam no. hik

DaddyDian said...

akkaka.. tu dia anak rosyam nor... rosmah mansur namanya.. hahaha.. dia bayo bila kempen iklan tu abis din... biasa seminggu or dua kot...

Anonymous said...

Rosam no jual pekasam. puaka tau.

kidin said...

hai memacam, tapi kalau nak ngorat anak dia kompom kena minum power root tiap2 hari

Anonymous said...

hoh tau doh.

Anonymous said...

Hoi hoi. pewrut sesuai la dengan awak.

Anonymous said...

kalau saya publish blog picisan saya, awak follow x?

Anonymous said...

ee awak kenal saya x? - cik anon.

kidin said...

mesti

Anonymous said...

Eeei macam bangang cik anon ni

Anonymous said...

Bukan bangang la wok, baganlalang. hahah

Anonymous said...

Mesti apa? mestika? made in kelantan

Anonymous said...

ee gudluck ye awak, moge dapat 200 bini. hik

Anonymous said...

Banggabangga.tepuktepuk

Anonymous said...

Ado brani?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...