Followers

Sunday, January 16, 2011

Ipah love papa

Mesti Korang pelikkan dengan tajuk post aku ni. Bukan apa aku baru terbaca post akak sedara aku dalam facebook, terus aku terasa nak sharekan benda tu kat sini. Ipah yang kat atas tu anak buah aku, dan papa tu abang sedara aku.

Untuk makluman korang Ipah ni ayahnya(abang sedara aku) ke Lubnan, ikut misi pengaman kat sana. dah nak setahun kat sana dan akan balik lagi 16 hari.

Comelkan, sedih pun ada... sabar la Ipah, papa nak balik dah tu. 

p/s: Bila terbaca note kat atas tu aku terpikir sendirian. Time kecil-kecil dulu kita berani meluahkan segala perasaan kita dekat parent kita semua. Tapi bila dah besar ni nak telefon seminggu sekali pun susah.

3 comments:

DaddyDian said...

i love pizza papa john!!

Miecyber said...

Terharu...

Tips berkaitan madu

TAYAR PANCIT said...

hai awak :) saye da join awak:)
follow me back ok :) http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/2011-fia-formula-one-world-championship.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...