Followers

Tuesday, January 11, 2011

Facebook will NOT end on March 15th - it's a hoax!

Wah poyonya aku... First entry pakai tajuk org putih hehehehe. Walaupu aku dah tau benda ni mmg tipu, tapi aku tetap nak post jugak. Pasal apa? pasal aku nak berkongsi dengan korang semua... Ok aku dapat maklumat ni dari Youtube. Aku jumpa pun tak sengaja ni, tapi maklumat dia boleh dipercayailah, Sophos yg buat statement. Siapa Sophos ni? nak tau klik sini. Jadi sila lah tengok video kat bawah ni untuk tau kenapa aku cakap berita ni hanya satu penipuan sahaja;



p/s: Facebook nak tutup habis semua org huru-hara, org islam pakai bikini boleh tutup sebelah mata.

7 comments:

DaddyDian said...

yang pakai bikini tu fasha sandha ke? hahaha

kidin said...

hahaha... salah sorang jer tu banyak lagi

Anonymous said...

Kecoh

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

lol;D

Anonymous said...

Abortion pulak. Kekecoh.

kidin said...

dah tak laku standard la

Anonymous said...

xlaku dan xda standard. tq.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...